Közösségi szolgálati lehetőségek a gyerekkönyvtárban

Készült: 2019. szeptember 23. hétfő

Kedves Diákok, kedves Összekötő Pedagógusok!

 
Néhány október elején tartandó könyvtári rendezvény előkészítéséhez és lebonyolításához kérjük a diákok segítségét a közösségi szolgálat keretében. Kérjük, hogy a jelentkezők minden esetben vegyék fel előzetesen a kapcsolatot az adott programnál megadott munkatársunkkal.
Érdeklődés, jelentkezés: Vargáné Ládonyi Erzsébet csoportvezető, 88/560-620/107, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1./ 2019. október 1-jén diavetítést szervez a megyei könyvtár gyerekkönyvtára. Olyan diákok jelentkezését várjuk, akik szívesen olvassák fel kisebb-nagyobb közönség előtt a diafilmek szövegét. 
2./ 2019. október 5-én, szombaton, 10.00-13.00 között Könyvtári hétpróba címmel olvasásfejlesztő családi vetélkedőt szervez a megyei könyvtár gyerekkönyvtára. Az egyes állomásokra várjuk a diákokat. A feladat: előre kidolgozott forgatókönyv alapján fogadni a résztvevőket, és a javítási kulcs alapján értékelni a feladatmegoldásokat. Elegendő jelentkező esetén a barátok, osztálytársak párosával is lehetnek az egyes állomásokon. 
3./ Egész félévben várja a megyei könyvtár gyerekkönyvtára az ügyes kezű, kézműveskedni szerető, esetleg rajzolni is tudó középiskolásokat.